MAGE-konferenciával erősödik a TECHTOGETHER 2022!

Techtogether_kampanyfoto

További bővül a TECHTOGETHER 2022 rendezvény szakmai tartalma! A járműipart is meghatározó, innovatív ipari trendekre fókuszáló kiállítás első napján, október 18-án egy, a Magyar Gépjárműipari Egyesülettel (MAGE) közös szervezésű konferencián is részt vehetnek az érdeklődők. Legyen részese ennek az egyedülálló eseménynek!

2022. október 18-19-én tartja első, ipari trendekre fókuszáló kiállítását, a TECHTOGETHER 2022-t az autopro.hu. A rendezvény egyediségét a program komplexitása adja, hiszen nem csupán egy kiállításról van szó, mely a különböző jövőbe mutató iparágakat hozza össze egy fedél alatt. Az eseményen a már komoly hagyományokkal rendelkező és egyben a rendezvény nevét is adó mérnökhallgatói versenyünket is ismét megszervezzük. Sőt, október 18-án a MAGE-val együttműködésben egy egynapos konferenciával is készül az autopro.hu csapata!

Az autopro.hu járműipari szakportál 2009-től informálja folyamatosan gyarapodó olvasótáborát a Magyarországon működő autó- és gépipari, valamint elektronikai vállalatok termékeiről, szolgáltatásairól. A gazdasági és műszaki hírek mellett a munkaerővel kapcsolatos információk is teret kapnak az oldal hírei között, legyen szó termelésről vagy Ipar 4.0 fejlesztésről. Az autopro.hu évről-évre újabb B2B és B2C szolgáltatásokkal fejleszti online és print médiáit, hogy megfeleljen a magasan képzett olvasók igényeinek.

A kiállításhoz igazodva, a konferencia témája napjaink meghatározó technológiai változásai és annak emberi vonzatai. A rendezvény technológiai és HR szekciójának szakmai előadásai között megtalálhatók a legnagyobb autóipari OEM-ek és beszállítók, valamint az additív gyártás, az ipari szoftverfejlesztés, az automatizáció és a robotika meghatározó szereplőinek prezentáció.

Regisztráció

Látogasson el a TECHTOGETHER 2022 kiállításra és vegyen részt október 18-án a MAGE és az autopro.hu közös konferenciáján!

A kiállítás ingyenesen látogatható, azonban előzetes regisztrációhoz kötött, melyet a rendezvény hivatalos oldalán, az alábbi linkre kattintva tehet meg.

https://techtogether.hu/

A konferencia programjára és a jegyárakra vonatkozó információk hamarosan elérhetőek lesznek a techtogether.hu-n.