Több mint háromszáz tárgyalásra került sor a MAGE B2B fórumán

Nagy sikernek bizonyult a Magyar Gépjárműipari Egyesület, a Nemzeti Befektetési Ügynökség (HIPA), a Magyar Járműalkatrészgyártók Országos Szövetsége (MAJOSZ), valamint a Hungexpo Budapest Kongresszusi és Kiállítási Központ által közösen szervezett B2B fórum az Automotive Hungary kiállításon. Több mint háromszáz tárgyalás zajlott május 8-án az esemény keretében.

79 beszállító cég 328 tárgyalást folytatott a nagyvállalatok beszerzőivel. A rendezvény előzetes online regisztrációt követően direkt üzleti lehetőségeket nyújtott előre egyeztetett időpontokban a Hungexpo CK épületében, a Kongresszusi Központ első emeletén.

A zártkörű fórum kiváló lehetőséget biztosított a cégek közötti személyes találkozásra, első ajánlattételre, korábbi kapcsolatok ápolására vagy újjáélesztésére. A fórumon számos MAGE tagvállalat képviselőjével nyílt lehetőség a közvetlen kapcsolatépítésre. A beszerzői oldalon az alábbi 19 vállalat 51 beszerzője vett részt a tárgyalásokon: ACPS Automotive Kft., BPW Hungária Kft., Contemporary Amperex Technology Hungary Kft., Dana Hungary Kft., ElringKlinger Hungary Kft., Emerson Automation FCP Kft., Flextronics International Kft., Knorr-Bremse Fékrendszerek Kft., Magyar Suzuki Zrt., N-7 Holding, Robert Bosch Kft., S.E.G.A. Hungary Kft., Semcorp, Schaeffler Savaria Kft., Schwarzmüller Kft., Titán’94 Kft., ZF Hungária Kft., thyssenkrupp Materials Hungary Zrt. és Wescast Kft. A tárgyalásokon többek között érintették a CNC megmunkálás, a szerszámgépgyártás, az akkumulátor-alapanyagok, a felületkezelés és a fröccsöntés témáját is.

Ezúton is köszönjük a MAGE tagvállalatoknak és a beszállítóknak aktív részvételt, valamint partnereinknek a professzionális szervezést. Bízunk benne, hogy mind a beszerzői, mind pedig a beszállítói oldalon több hasznos együttműködés vette kezdetét ennek a rendezvénynek köszönhetően.

Fotók: Hungexpo