Fontos díjat nyert az Audi Hungaria leányvállalata

Az Audi Hungaria 100 százalékos tulajdonú leányvállalata, az Audi Hungaria Ahead kapta a „Legnagyobb Képzési Program” kategóriában az „Év Befektetője 2023” díjat.

A Magyar Külügyminisztérium és a HIPA (Hungarian Investment Promotion Agency) által közösen rendezett „Év Befektetője 2023” díjátadón az Audi Hungaria Ahead Kft. nyert a „Legnagyobb Képzési Program” kategóriában. A díjat a Magyar Szépművészeti Múzeumban rendezett gálán Dirk Große-Loheide, a Volkswagen Konszern beszerzésért felelős igazgatósági tagja és az Audi Hungaria Ahead Kft. Felügyelőbizottságának elnöke, Michael Breme, az Audi Hungaria igazgatóságának elnöke, Dr. Patrick Heinecke, az Audi Hungaria pénzügy, IT, beszerzés és compliance területekért felelős igazgatósági tagja és Audi Hungaria Ahead Kft. Felügyelőbizottságának elnökhelyettese, Andreas Kattendick, az Audi Hungaria Ahead Kft. ügyvezető igazgatója és Schäffer János, az Audi Hungaria Ahead Kft. ügyvezető igazgatója közösen vették át.

Az Audi Hungaria 100 százalékos tulajdonú leányvállalata a „Legnagyobb Képzési Program“ díjban a tavalyi évben indított munkatársi továbbképzési programja kapcsán részesült, melynek keretében az Audi Hungaria Ahead Kft. mintegy 500 munkatársa szakmai, szakmán túli és nyelvi képzéseken vehet részt két éven keresztül. A képzések során elsajátított tudás és új kompetenciák elengedhetetlenül szükségesek a rendkívül kiélezett piaci versenyben.

Az Audi Hungaria Ahead Kft. megalapításával új fejezet nyílt az Audi Hungaria sikertörténetében. Folyamatosan törekszünk arra, hogy szolgáltatási portfóliónkat tovább bővítsük, ügyfeleinknek pedig a legmagasabb színvonalon nyújtsuk világszintű szolgáltatásainkat. Ehhez elengedhetetlen kiváló szakembereink kompetenciáinak folyamatos fejlesztése, mely segítségével a jövőben is aktívan alakítjuk az autóipari transzformációt” – mondta Dr. Patrick Heinecke.

Az Audi Hungaria az elmúlt 15 évben folyamatosan építette ki szolgáltató tevékenységét a Volkswagen Konszernben, 2023 februárjában pedig megalapította az Audi Hungaria Ahead Kft.-t. A Volkswagen Konszern számára nyújtott, a termeléshez nem közvetlenül kapcsolódó, így a beszerzés, az IT és a pénzügyi területéhez tartozó szolgáltatási tevékenységeket magába foglaló leányvállalat ügyfélköre az elmúlt évben folyamatosan bővült, munkatársi létszáma pedig elérte a 480 főt a tavalyi év végén.