Váltson kedvezményes belépőt a TECHTOGETHER+ járműipari konferenciájára!

Bosch Rexroth, Continental, Knorr-Bremse Vasúti Jármű Rendszerek, Siemens – csupán néhány a számos vállalat közül, melynek képviselőjével találkozhat október 17-én, a Magyar Gépjárműipari Egyesület (MAGE) és az autopro.hu közös szervezésű járműipari konferenciáján.

Az október 17-én a budapesti Eiffel Műhelyházban megrendezésre kerülő Járműipari konferencia mellett egy innovatív ipari technológiákra fókuszáló szakmai találkozó, és a már komoly hagyományokkal rendelkező Techtogether mérnökhallgatói verseny is megszervezésre kerül.

Az egynapos rendezvényen párhuzamosan zajlanak a programok az eltérő közönségnek.

A konferencia a felső- és középvezetők számára nyújt lehetőséget a találkozásra, a kiállítás a mérnöki réteget célozza meg, míg a verseny egy kiváló employer branding aktivitás a HR célok eléréséhez.

A konferencián hazánk legnagyobb autóipari vállalatainak első számú vezetői is képviseltetik magukat. Az iparágat meghatározó digitalizációs és technológiai

fejlődésre fókuszálva tervezünk naprakész információkat nyújtani a mintegy 150 résztvevőnek.

A kiállításra, amelyre találóbb a szakmai találkozó kifejezés, elsősorban az automatizáció, robotika, szoftverfejlesztés és additív gyártás területéről érkeznek résztvevők

A konferencián az alábbi főbb témákra tervezünk fókuszálni:

A fenntarthatóság útján az autóiparVersenyképes megoldások a mesterséges intelligenciától az elektrifikációig -, az aktuális járműipari trendekre és kihívásokra fókuszál. A résztvevők egyedülálló prezentációkat hallhatnak mesterséges intelligencia, kiterjesztett és virtuális valóság, elektromobilitás és hajtásfejlesztések, valamint ESG témakörökben. Az esemény keretében a hazánkban tevékenykedő, meghatározó iparvállalatok képviselői mutatják be a legújabb technológiai fejlesztéseiket és innovációkat, továbbá ismertetik az ESG-ben rejlő kihívásokat és lehetőségeket.

A MAGE és az autopro.hu közös járműipari konferenciájának a belépő díja: 60.000 Ft+áfa, melyre a MAGE-tagvállalati résztvevők 20%-os kedvezménnyel válthatnak jegyet. Szerezze meg belépőjét most az alábbi linkre kattintva!

A rendezvény keretében megtartott szakmai találkozó és mérnökhallgatói verseny díjmentesen látogatható, csupán előzetes regisztrációhoz kötött.

Akikkel már biztosan találkozhat a TECHTOGETHER+ rendezvényen:

ACPS Automotive Kft., AVL Hungary Kft., Bosch Rexroth Hajtás- és Vezérléstechnika Kft., Continental Automotive Hungary Kft., FANUC Hungary Kft., fiREG.hu Kft, Hepenix Kft., Knorr Bremse Fékrendszerek Kft., Knorr Bremse Vasúti Jármű Rendszerek Hungária Kft., Kontron Hungary Kft., Magyar Suzuki Zrt., msg Plaut Hungary Kft., Nefab Packaging Hungary Kft., Schunk Intec Kft., Siemens Zrt., SMC Hungary Kft., Trenkwalder Recruitment Kft., Tequa Akadémia

Nézze meg a tavalyi TECHTOGETHER rendezvényről készült mood filmet és ne habozzon, vegye meg kedvezményes jegyét még ma!