Bővítse tudását a XII. Regionális Autóipari Beszállítói Konferencián!

Idén ősszel is megszervezi a szakmai körökben komoly hagyományokkal rendelkező XII. Regionális Autóipari Beszállítói Konferenciáját a QFD Group. Látogasson el Ön is az Aquaworld Resort Budapestre 2023. szeptember 26-27. között, ahol ismét a beszállítóké a főszerep!

A XII. Regionális Autóipari Beszállítói Konferenciájának célja, hogy összegezve, ugyanakkor előretekintve vizsgálja meg az iparág változásait, felelevenítse és friss tartalommal töltse fel a korábbi évek legsikeresebb prezentációit, továbbá újra színpadra hívja az elmúlt évek legnépszerűbb előadóit.

A kétnapos rendezvényre a szervezők mintegy 200 autóipari szakembert várnak, elsősorban a magyar és a délszláv autógyártók és autóipari beszállítók képviseletében.

A program

A rendezvény első napján a szakmai előadásoké a főszerep, ahol az autóipari cégeket leginkább foglalkoztató, aktuális kérdéseket elemzik az előadók. 11 szakmai előadással, valamint egy pódiumbeszélgetéssel várják az érdeklődőket. A program szivar- és csokoládékóstolással, valamint élőzenés gálavacsorával zárul.

A második napon kiscsoportos workshopok keretein belül nyílik lehetőség egy-egy fontosabb téma megbeszélésére, de sor kerül az immár hagyományosnak mondható üzemlátogatásokra is, illetve a közkedvelt B2B megbeszélések sem maradhatnak el. Az esemény részletes programját a rendezvény hivatalos oldalán, az alábbi linken tekintheti meg.

A XII. Regionális Autóipari Beszállítói Konferenciára idén már több mint 60 cégtől 196-an regisztráltak, 45 vállalat már biztosan részt vesz a B2B találkozókon. A MAGE látogatók számára a szervezők 5%-os kedvezményt biztosítanak az aktuális jegyárból, amit a jegyvásárlás során a Megjegyzés rovatban kell jelölniük.

Ne habozzon, szerezze be jegyét Ön is, regisztráljon az alábbi linkre kattintva!