A MAGE is a recruiTECH BLUE szakmai támogatói között!

Immáron ötödik alkalommal rendezik meg a recruiTECH BLUE munkaerőfelvételi technológiákkal foglalkozó szakmai eseményt, melyen idén a Magyar Gépjárműipari Egyesület szakmai támogatóként is képviselteti magát. A rendezvényre a MAGE tagvállalati résztvevők kedvezményes belépőket válthatnak.

2023. szeptember 28-án a CEU-ban kerül sor hazánk legnagyobb recruitment technológiákkal foglalkozó szakmai eseményére. A rendezvény célja, hogy több hazai és nemzetközi előadó segítségével olyan innovatív technológiai megoldásokat mutasson be, melyek valódi válaszokkal szolgálnak napjaink toborzási kihívásaira.

Az 500+ fős eseményre minden toborzási- és HR vezetőt várnak,akik elkötelezetten keresik az új megoldásokat, melyek segítségével hatékonyabbá tehetik vállalatuk toborzási tevékenységét és javíthatják a jelöltélményt.

A résztvevők a következő témákkal biztosan találkozhatnak:felzárkóztatás gyakorlati lehetőségei; belső munkaerőpiaci és karrierút; re-skill – up skill gyári környezetben; automatizáció hatása a munkaerőigényekre; tömeges toborzás technológiai eszköztára; munkaruha és eszköz menedzsment magas fluktuáció mellett; well-being / ergonómia / egészségmegőrzés jelentősége a termelésben; foglalkoztatás 3. országból.

A recrutiTECH BLUE rendezvényen idén a MAGE szakmai támogatóként képviselteti magát. A HR kerekasztal-beszélgetésben a következő tagvállalati képviselők vesznek részt:

–             Dr. Fejesné Gyurján IldikóMagyar Suzuki Zrt. Operatív igazgató

–             Papp SzilviaKnorr Bremse Fékrendszerek Kft. HR Manager

–             Urai PéterPannonjob Humán Szolgáltató és Tanácsadó Kft. Sales Manager

A kerekasztal-beszélgetés moderátora Toldi Gábor, a DTC Solution toborzási szolgáltató tulajdonos-ügyvezetője.

A MAGE tagvállalati látogatók 15% kedvezményben részesülhetnek a részvételi díjból, a kedvezményes jegyet az alábbi email címen rendelhetik meg: [email protected].

Találkozzunk 2023. szeptember 28-án személyesen a recruiTECH BLUE-n!