A Dana újra elnyerte a Top Employer 2023 minősítést 10 országban, továbbá kitüntetést kapott európai tevékenységéért

Dana Hungary Kft. Top Employer

Immáron negyedik alkalommal nyerte el a Dana Hungary Kft. a Top Employer minősítést

A Dana Incorporated ismételten elnyerte a top munkáltatói díjat, a Top Employer 2023 minősítést világszerte 12 országban, mely elismeréshez csatlakozott a tavalyi évhez képest Németország és Svédország is. Mivel a vállalat több, nagy európai operációja is országos elismerésben részesült, így a vállalat európai régiója együttesen is elnyerte a Top Employer Europe minősítést is.

A Top Employers Intézmény által kiadott rangos díj a vállalatok kivételes, az emberi gyakorlatokon keresztül megvalósuló HR stratégiákat díjazza, úgymint a sokszínűség és befogadás, munkakörnyezet, tehetségmenedzsment, képzés és jólét biztosítása.A Dana Magyarország mellet Belgiumban, Kínában, Németországban, Indiában, Olaszországban, Litvániában, Hollandiában, Svédországban, Svájcban, az Egyesült Királyságban és az Egyesült Államokban nyerte el a Top Munkáltató díjat köszönhetően emberközpontú gyakorlatainak, melyet munkavállalói számára teremt.

A Dana Hungary Kft. vezetősége a Top Employer 2023 díjjal

„A Dana egy olyan vállalat, amely erős értékeken alapszik, és munkavállalóit helyezi mindenekelé” – mondta Maureen Pittenger a vállalatcsoport HR vezérigazgatója. „Azzal, hogy számosországban elnyertük a top munkáltatói díjat, bizonyítja globális vezető csapatunkat, és az őelkötelezettségüket az együttműködés és a befogadás kultúrájának építése iránt, aholmunkavállalóink arra törekszenek, hogy innovatív megoldásokkal álljanak elő a világ mobilitáspiacaira.”

A Dana Incorporatedről

A Dana vezető szerepet tölt be a rendkívül hatékony meghajtási és energiagazdálkodási-megoldások tervezésében, amelyek járművek és gépek meghajtásában nyújt segítséget a teljes járműipari piacon. A vállalat a fenntartható fejlődését formálja a hagyományos és tisztaenergia megoldások révén, amelyek szinte kivétel nélkül minden járműgyártó számáras egítséget nyújt: meghajtási és mozgásrendszerekkel, elektrodinamikus technológiák,beleértve a szoftvereket és vezérlőket, valamint hőmenedzsment, tömítési és digitális megoldásokat.Az Egyesült Államokbeli, Ohio államban található Maumee központú vállalat 2021-asár bevétele 8.9 milliárd dollár volt, amely összesen 40 000 munkavállalót foglalkoztat 31 országban, világszerte 6 kontinensen. Az 1904-ben alapított Danát a Newsweek a “2022-es év Legfelelősebb Amerikai Vállalatai” közé sorolta a fenntarthatóságra és Társadalmifelelősségvállalásra helyezett hangsúlynak köszönhetően. A vállalati teljesítménykultúra legfontosabb elemei mások megbecsülése, innováció, a felelősségteljes növekedésre és acélok közös elérése világszinten is elismert munkaadóként. További információk: www.dana.com