A StudentTechLab ELTE győzelmével ért véget a Techtogether 2022

Véget ért a Techtogether 2022 mérnökhallgatói verseny, kiosztásra kerültek a céges díjak is. Az idei győztes a StudentTechLab ELTE, az ezüstérmes a BME Motorsport csapata, a bronzérmes pedig a BME SharkTeam lett. Gratulálunk minden díjazottnak!

A főszervező autopro.hu ügyvezető igazgatójának, Szammer Istvánnak a szavaival vette kezdetét az eredményhirdetés, ő először megköszönte a részvételt a csapatoknak és a közreműködést a vállalatoknak, akik feladatot és díjakat adtak a diákoknak. Emellett kiemelte, hogy sok a jó példa a Techtogether résztvevői előtt, hiszen az egyes cégeknél több olyan emberrel találkozni, aki korábban részt vett ezen a versenyen. Ezt követően minden egyes csapat egy-egy tagja oklevelet vehetett át, majd megkezdődött a tényleges eredményhirdetés, elsőként a céges díjakkal.

A cégek közül elsőként az AVL Hungary részéről Nyul Petra HR generalista adta át a 100 ezer forint értékű nyereményt a StudentTechLab ELTE csapatának. Szintén ők zsebelhették be a 150 ezer forintos nyereményt a Bosch Rexroth Kft.-től – ezt a díjat Fuchs Ádám terméktámogató mérnök adta át.

A következő díj a Hepenix Kft.-jé volt, amit Tóth József üzletfejlesztési igazgató a BME Motorsport tagjának adott át. Ezután következett a Knorr-Bremse Fékrendszerek Kft. által felajánlott nyeremény, amit Birkás Balázs staff engineer adott át, szintén a BME Motorsportnak.

A KUKA CEE GmbH képviseletében Bagó Vilmos adott át díjat az Airrari-STECO csapatának. Ezt követően már a harmadik céges díjat zsebelhette be a StudentTechLab ELTE, ezt az NNG Kft.-től, amit Baksa Anita innovációs technológiai projektvezető nyújtott át.

A Kvint-R Kft. feladatát a BME Formula Racing Team oldotta meg a legjobban, az ezért járó nyereményt Kasnya-Kovács László ügyvezető igazgatótól vehette át a csapat. Az Arrabona Racing Team sem távozott üres kézzel a Bálnából, a csapat az msg Plaut Hungary Kft. feladatánál jeleskedett, így ők vehették át a díjat Bartha Levente ügyvezető igazgatótól.

A Rohde&Schwarz Hungária Szolgáltató Kft. nehezen tudta eldönteni, ki kapja a díjat, ugyanis ketten is azonos ponton értek el. Sorsolással végül a SZEnergy Team nyert, ők vehették át a díjat Herczeg Zoltán mérnök-üzletkötőtől.

A Schaeffler Savaria Kft. feladatát a legügyesebben a StudentTechLab ELTE oldotta meg, így Kruppa Klaudia ipari mérnökség oktató nekik adhatta át a díjat. A BME SharkTeam is nyert egy vállalati díjat, mégpedig az SMC Hungary feladatának megoldásáért, a díjat Szabó Péter oktatási vezető adta át.

Az S&T Consulting Hungary Kft. részéről Kovács Lajos kereskedelmi vezető a BME Motorsportnak adott át díjat, míg a Tequa International Kft. feladatát a StudentTechLab ELTE oldotta meg legjobban, ők vehették át Gedővári Dóra értékesítési vezetőtől a díjat. Végül az utolsó céges nyereményt az Airrari-STECO vehette át Nógrádi Józseftől, a Trenkwalder Recruitment Kft. kereskedelmi és marketing igazgatójától.

Az összesített díjak

A Techtogether összesített harmadik helyéért járó díjat Bári Gergely, a HUMDA Lab Nonprofit Kft. ügyvezető igazgatója adta át. A 150 ezer forintos díjat a BME Shark Team nyerte. A második helyezett 250 ezer forintot nyert, a díjat a Fanuc képviseletében Szammer Nikolett, az autopro.hu Sales és Marketing managere adta át, nem másnak, mint a BME Motorsport csapatának.

S végül a legfontosabb díj: a Techtogether 2022 mérnökhallgatói verseny összesített győztese 300 ezer forintot és egy Craftbot Flow Wide XL 3D nyomtatót nyert. Ezt a díjat a StudentTechLab ELTE nyerte meg, a jutalmat Szammer Nikolettől és Mákos Csabától, a Craftbot ügyvezető igazgatójától vehette át a büszke győztes. Gratulálunk a verseny összes díjazottjának!