A Dana Hungary Kft. elnyerte a Top Employer 2020 minősítést

A Dana Hungary Kft. a közelmúltban vette át a Top Employers Intézet rangos elismerését a Top Employer Hungary 2020 nemzetközi munkáltatói díjat. A díj világ olyan vezető vezető munkáltatóit ismeri el, akik tevékenységükkel a munkavállalók világára és a társadalom egészére pozitív hatást gyakorolnak.

A 28 éves múlttal rendelkező Top Employer Intézet által minden évben elvégzett nemzetközi felmérés a világ 5 kontinensén, 118 országban kutatja a legelkötelezettebb munkáltatókat.

A Top Employer elismerés kivívásához a résztvevő vállalatoknak egy több hónapos minősítési folyamat során 600 gyakorlati példán keresztül, 10 témakörön át, mint például karrier tervezés, képzés fejlesztés, és vállalati kultúra kell bizonyítani sikeres működésüket.

A díjat az idei évben egy nemzetközi konferencia keretében Hollandiában, Amszterdamban adták át, melyet a Dana Hungary Kft. képviseletében Nagy Mihály HR Igazgató és Gerőová Mária a magyarországi HR szolgáltatások vezetője személyesen vett át a Top Employer Intézet elnök-vezérigazgatójától.

A Dana Hungary Kft. négy gyárának igazgatói és HR vezetői a Top Employers díjjal

A vállalat ügyvezető igazgatója, Charles Wassen elmondta:

„Hatalmas megtiszteltetés számunkra ez a rangos nemzetközi elismerés. Különösen azért is, hiszen az idei évben ünnepli vállalatunk működésének 15 éves évfordulóját Magyarországon.

Ez az elismerés egy nagyon fontos visszajelzés számunkra, hogy a 15 éve megkezdett munkánkkal és fejlesztési folyamatainkkal jó úton járunk. Ez ugyan egy munkáltatói díj, ugyanakkor számomra ez a munkatársaink elkötelezettségének egy újabb elismerése.

Az elmúlt három évben nagyon jelentős beruházásokat és innovatív technológiák bevezetését hajtottunk végre, aminek köszönhetően munkatársi létszámunkat megkétszereztük és mindezeknek köszönhetően a tavalyi évben Magyarország 150 legnagyobb árbevételű vállalatai közé léptünk elő.

Ezek az eredmények a magasan képzett, nemzetközileg elismert és elkötelezett kollégáink közös munkájának eredményeként jött létre. Biztos vagyok benne, hogy ezzel a lelkesedéssel és szakmai tudással sok hasonló sikert érünk még el a jövőben.”