Szerezzen kedvezményes jegyet a Business Festre!

Idén harmadszorra kerül megrendezésre a Business Fest, június 13-án a Millenáris Parkban. A több mint 12 színpadon 400 előadót felvonultató rendezvényen a Magyar Gépjárműipari Egyesület is képviselteti magát.

Az idei Business Fest ismét számos területet lefed: a rendezvény aleseményei, a HR Fest, az IT Fest, a Sales Fest, az Ecommerce Fest és a Business Builders programjai izgalmas és aktuális témákkal, nemzetközi és hazai TOP előadókkal várják az érdeklődőket. Az üzleti siker egyik titka az iparágakon átívelő szakmai és személyes kapcsolatokban rejlik. Ehhez pedig ezen a napon minden adott, a Business Fest teremti meg ezt a széles körű inspirációs és kapcsolatépítési lehetőséget a résztvevők számára!

Június 13-án a Millenáris Park – Mobility színpadján tartott Gépjárműpiaci trendek & üzemanyag piac alakulása című kerekasztal-beszélgetésen Kilián Csaba, a MAGE ügyvezető főtitkára is részt vesz. A rendezvény teljes programjáért kattintson az alábbi linkre!

A MAGE tagvállalatok számára pedig, hogy még kedvezőbb legyen a részvétel, 15% kedvezménnyel szerezhetik be jegyüket. A kedvezményre jogosító kuponkódért írjon a [email protected] email címre!