Galéria: Így zajlott a Járműipar 2024 konferencia

Idén 19. alkalommal került sor a MAGE és a Portfolio közös szervezésű konferenciájára. Nézze meg a látogatói rekordot döntő rendezvényről készült fotóválogatást!

Az autóipart olyan drasztikusan új kihívások érik, mint korábban sosem, az erőltetett elektrifikáció, a rohamosan szigorodó környezetvédelmi normák, és a kínai márkák előretörése is komoly versenyhelyzetet teremt a hagyományos szereplők számára. Az idei évben a járműipari konferencia ismét az iparág legégetőbb kérdéseire kereste a választ. A rendezvényen számos MAGE tagvállalat képviseltette magát, az eseményen előadással vagy kerekasztal-beszélgetés keretében szólaltak meg előadók a következő vállalatoktól:

Audi Hungaria Zrt., Bálind Kft., Bosch Rexroth Kft., Bridgestone Tatabánya Termelő Kft., Continental, Deloitte Zrt., Contemporary Amperex Technology Co., Denso Gyártó Magyarország Kft., Emika Zrt., Feintool System Parts Tokod Kft., Hajdu Cégcsoport, Knorr-Bremse Fékrendszerek Kft., Kontron Hungary Kft., Le Bélier Groupe, Magyarmet Finomöntöde Kft., Magyar Suzuki Zrt., Mercedes-Benz Manufacturing Hungary Kft., NIO, Opel Szentgotthárd Kft./Stellantis, Pata József Gépipari Kft., Rehau- Automotive Kft., thyssenkrupp Materials Services, ZF Hungária Kft.

Köszönjük tagvállalatainknak, hogy szakmai előadásaikkal hozzájárultak a rendezvény sikeréhez!