Befektetői életműdíjat kapott a Magyar Suzuki Zrt.

A Magyar Suzuki Zrt. Befektetői életműdíjat kapott a HIPA február 28-i „Év Befektetője 2023” Díjátadó Gáláján. Az elismerést Atsumi Masato, az esztergomi gyártóvállalat vezérigazgatója vette át.

A Szépművészeti Múzeum Román Csarnokában megtartott díjátadón elhangzott, hogy a 33 éve alapított Magyar Suzuki Zrt. napjainkban a magyar járműipar kulcsszereplője. A rendszerváltás után elsőként Magyarországra települt autógyártóként jelentős mértékben járult hozzá a nemzetgazdaság fejlődéséhez a fejlett technológia, az értékes know-how és a modern munkakultúra meghonosításával. Több mint három évtizedes autógyártói tevékenységével, az ország egyik jelentős foglalkoztatójaként és a magyar beszállítói hálózat egyik fejlesztőjeként érdemelte ki a HIPA Befektetői életműdíjat.

Atsumi Masato köszönőbeszédében hangsúlyozta, az elért eredményeket nemcsak az esztergomi gyártóvállalat munkatársainak, hanem partnereinek és beszállítóinak is köszönheti. Hozzátette, a Magyar Suzuki továbbra is azon dolgozik, hogy a jövőben is értékes és megbízható termékeket állítson elő a fenntartható gyártás és működés figyelembevételével.

„Munkatársaimmal több mint három évtizede folyamatosan azon dolgozunk, hogy gyárunk és termékeink is megfeleljenek a piaci-, jogi-, környezetvédelmi elvárásoknak és igényeknek. Dolgozóink pedig biztonságos környezetben és megbecsülésben végezhessék felelősségteljes munkájukat” – mondta Atsumi Masato vezérigazgató a díj átvétele után.