Hamarosan itt a Portfolio-MAGE Járműipar 2024 konferencia!

Az idei évben március 20-21-én, Kecskeméten kerül megrendezésre a MAGE és a Portfolio közös konferenciája, a Járműipar 2024. A MAGE-tagvállalati résztvevők ez alkalommal is 20 százalékos kedvezménnyel szerezhetik be belépőjegyeiket.

A járműiparban talán hatványozottan igaz, hogy aki túlélte az elmúlt három-négy évet, az már tartósan berendezkedett a válságokra. Az ellátási láncokban a nehézségek továbbra is jelen vannak, a jelenlegi energiaárszint mellett pedig a versenyképesség megtartása is nagy feladat a magyar járműiparnak. A munkaerőhiány, valamint az elérhető munkaerő minősége egész Európában kihívást jelent a vállalatok számára – a hatékonyság és a termelékenység növelése érdekében a robotizációban és az automatizációban rejlő lehetőségeket is maximálisan ki kell használniuk.

Napjaink vezetői aktívan keresik a kiutat energetikai, termeléshatékonysági és zöld beruházások megvalósításával, új fejlesztési lehetőségeket látnak a mesterséges intelligencia és a digitalizáció alkalmazásában, haladnak az elektrifikáció és a fenntarthatóság irányába, inspirálva és segítve beszállítóikat és munkavállalóikat is.

A Járműipar 2024-en egymástól és a válságokat túlélő vezetőktől tanulhatnak a jó gyakorlatok megosztásával! A konferencián a járműipar legégetőbb kérdéseire keresik a választ, a témák között lesz például az ESG, az elektromos átállás, az energiaköltségek kezelése, a hatékonyság vagy éppen a gyártászöldítés, de természetesen nem maradhat ki az akkumulátorgyártás és a munkaerőpiac elemzése sem.

A konferenciát a kecskeméti Four Points by Sheraton Kecskemét Hotel és Konferenciaközpontban tartják. Az esemény második napján több közeli helyszínen biztosítanak gyárlátogatási lehetőséget rotációs rendszerben, a helyszínek között buszos transzferrel.

A konferenciára ide kattintva jelentkezhet!