2021-ben a Dana Top Employer Magyarországon

Dana Hungary Gyártó Kft. Top Employer 2021

A Dana Incorporated bejelentette, hogy Magyarországon, Győrben működő vállalata elnyerte a Top Employers Intézmény által átadott ‘Top Employer 2021’ díjat, immáron sorozatban második évben. Ezen felül nem csupán az országos, hanem európai szinten is ’Top Employer 2021’ díjjal ismerték el a Dana Hungary Kft. munkáltatói tevékenységét, amelyet kiváló HR stratégiájának , többek között a sokszínűség és elfogadás, munkakörnyezet, tehetségmenedzsment, képzés és jólét biztosításának köszönhetően érdemelt ki. Így tehát a Danát Magyarország mellett további 5 európai országban – az Egyesült Királyságban, Hollandiában, Litvániában, Olaszországban és Svájcban – díjazták ‘Top Employer” elismeréssel egyenként is, köszönhetően az emberközpontú gyakorlatain keresztül kialakított munkakörnyezetnek.

„A csapatmunkának és a tapasztalatok megosztásának köszönhetően munkatársaink kiérdemelték a Top Employer elismerést, nem csak Magyarországon, de európai szinten is” – mondta Shelley Bridarolli, a Dana Incorporated Személyügyekért felelős alelnöke. „Nagyon büszke vagyok, hogy átvehettem a Top Employer Európai díjat a Dana csapat nevében, akik hozzájárultak ehhez az elismeréshez. Folyamatosan dolgozunk, hogy a Dana mindannyiunk számára fejlődő munkahely legyen a munkavállalói értékek előtérbe helyezésével, hogy a jövőben is együtt érhessünk el közös üzleti sikereket.”

A Dana Európában összesen több mint 10 000 munkavállalót foglalkoztat 54 gyáregységben, 18 országban, kiszolgálva a vevőket a haszongépjárművek, személygépjárművek és nehézgépjárművek piacán.